HOME


Galerie de imagini
Sarbatoare de Paste
la Pensiunea Lara & Mara
Galerie Paste
OFERTA PASTE 2020 la Pensiunea Lara & Mara !
17.04.2020 (intrare) - 21.04.2020 (plecare),
4 nopti - 5zile, ALL INCLUSIVE.

Pensiunea Lara & Mara, UNA DINTRE CELE MAI FRUMOASE PENSIUNI DIN EUROPA IN MUNTII APUSENI, ORGANIZEAZA SARBATORILE PASCALE 2020.

Pentru ca avem cele mai frumoase traditii, cele mai bune meniuri traditionale, transmise de sute de ani din tata in fiu! N-am renuntat niciodata la traditiile noastre! Si nu vom renunta! Acum putem sa ne mandrim cu ele!

Aranjament floral si Pascal

De accea va invitam si pe d-voastra sa va bucurati de Sarbatorile de Paste, alaturi de noi la cea mai frumoasa pensiune din muntii Apuseni.

Aranjament Pascal

Oferta din 17. 04. 2020 - 21. 04. 2020 - 4 nopti/5 zile - All Inclusive.

Cazare in camere duble cu tot confortul, mic dejun, pranz, cina si bauturile (vin alb, vin rosu, afinata, merisorata, caisata, zmeurata, cornata, cirese amare, tuica, cafea, apa minerala si plata) sub forma de bufet suedez.

Bufet bauturi

Masa festiva in ziua de Paste cu produse traditionale si internationale: drob de miel, ciorba de miel, supa de taitei de casa, fripturi de miel, de pui, porc la cuptor, carnati, costita de porc, pregatite de noi in casa de iti lasa gura apa,  ceaun de miel pregatit la foc afara, garnituri asortate, salate de muraturi de casa, paine cu seminte pregatita de noi in casa, sarmale cu smantana, in oala de lut, pregatite in cuptorul cu lemne, cozonaci, gogoase, pascute ca la bunica acasa.Bufet Suedez Masa PasteCeaun

Dupa Slujba de Inviere, (la 1,5 km. de pensiune) la biserica  din comuna Valea Ierii, va asteptam cu cozonaci, pascute, sa ciocnim oua rosii, conform traditiei si sa inchinam un pahar cu vin. 

Sauna in butoi

Servicii oferite: Sauna in butoi, Ciubere cu apa calda si sarata, foc de tabara, wi-fi gratuit, parcare amenajata, remi, table, carti de joc, drumetii.

Ciubere cu apa calda si sarata


Pret - 480 lei / pers. / noapte / ALL INCLUSIV,

Copiii pana la 4 ani - gratuit,
De la 5 ani la 10 ani - 150 lei / pers. / noapte (in camera cu parintii si pat suplimentar),
De la 11 ani - 17 ani - 200 lei / pers. / noapte (in camera cu parintii si pat suplimentar).

Aranjament de Paste - Curte

Rezervarea este considerata ferma in momentul achitarii unui avans de 50% in contul pensiunii Lara care se gaseste pe site-ul nostru (www.pensiunealara.com).


Pensiunea Lara & Mara va doreste sarbatori fericite!

Copyright © 2005-2013 Pensiunea Lara & Mara
Romana Magyar English Deutsch